Stock-free Business – NST, 5 Sept 2011

Dalam bisnes digital, memungkinkan kita melakukan jual beli tanpa memegang stok. Bagaimana ini boleh berlaku? Jom tengok…

Pengalaman saya selaku penyedia platform dropship telah bermula sejak tahun 2006 lagi. Ketika itu, saya berada di United Kingdom. Saya menguruskan laman web di sana, merchant berada di Malaysia dan Ejen Dropship berada di Malaysia.

Sekembalinya saya ke Malaysia pada 9.09.2009, saya terus setup platform dropship bagi membolehkan mereka yang berminat untuk memulakan bisnes internet tanpa perlu simpan stok.

Apa itu dropship?

Dropship merupakan kaedah penghantaran produk secara terus daripada pembekal kepada pengguna. Ejen dropship bertindak sebagai pemasar terhadap produk tersebut.

Program Underground Dropship

Atas pengalaman menyediakan platform dropship, kini saya membuka secara terhad, Program Undergrond Dropship yang mana hanya merchant terpilih, ejen terpilih serta produk terpilih sahaja dibenarkan untuk memulakan bisnes dropship bersama Reveals Funnel.

Kepada yang berminat, bolehlah daftar terlebih dahulu dan sentiasa mengikut perkembangannya di laman web Reveals Funnel.

PERHATIAN: Reveals Funnel tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN @ PERSOALAN ANDA DI BAWAH: