Rider Suka Kedai Motor Yang Ada Benda Ni

Kedai yang ada kemudahan tertentu, akan menarik minat pelanggan untuk datang berkali-kali…

Kedai repair motor ni, water dispenser masih gunakan tong biru terbalik ni, bila tengok dari dekat, tong tu pun dah bertukar warna, air pun warna pun macam kebiruan dari jauh, macam  kehijauan pun ada, tengok dekat-dekat baru nampak warna air, nak minum pun hehe jadi was was…

Tahu tak kalau kirakan harga untuk beli air dalam tong drum ni dengan guna mesin Core kapasiti tinggi 21 liter ni, bezanya banyak sangat yang boleh jimat. Cecah ratus sebulan boleh jimat. Air pun sedap, bersih dan pastinya bersih, selamat pun selamat..

Jom jadi pengguna bijak, tukar kepada yang lebih baik, lebih jimat duit dan tenaga, lebih bersih, lebih mesra alam, lebih selamat untuk keselamatan, dan lebih mudah tak perlu pening tentang urusan penyelenggaraan.

Yang paling pemting sekali, pelanggan suka dan nak datang berkali-kali. Letak cordial sarsi ke, sirap ke, picit air sejuk, fuhhh, lega, sambil-sambil tunggu motor dibaiki.

Korang punya office/kedai/rumah/sekolah masih guna botol ni lagi tak?

PERHATIAN: Reveals Funnel tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN @ PERSOALAN ANDA DI BAWAH: