Overview Reveals Mail Autoresponder

Autoresponder ialah sistem yang digunakan untuk membina. mengumpul dan menghantar email. Terdapat pelbagai jenis autoresponder di dunia ini. Antaranya ialah Aweber, Getresponse, Mail Chimp, dan sebagainya.

Antara kelebihan yang ada pada Autoresponder Reveals Mail ialah:

  • Tiada yuran bulanan
  • Yuran bulanan tidak meningkat sekiranya list email meningkat
  • Mudah digunakan melalui smartphone

Jom tengok video overview Sistem Reveals Mail.

List Email (Database) – Aset Bisnes Yang Paling Berharga

List email merupakan aset yang amat berharga. Ia merupakan list email mereka yang berminat terhadap produk/servis kita. List email ini dikumpul menggunakan sistem autoresponder. List email yang banyak belum tentu mampu untuk menjana income. List email yang sedikit, sebagai contoh, 100 email sahaja, sudah mampu memberikan income pada kita. List email yang rapat dengan kita, mereka kenal dan tahu siapa penghantar email dan mereka mendapat manfaat daripada kita setiap kali menerima email daripada kita.

Makluman: Reveals Mail hanya diberikan khusus untuk peserta Reveals Funnel sahaja. Ianya tidak dibuka kepada umum buat masa ini.


Reveals Funnel tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH: