Isi Minyak Guna Mobile Apps Setel

Sekarang ni, nak isi minyak, tak perlu ke kaunter, klik2 kat mobile apps, setel. Jom tengok caranya

Zaman dah canggih, hanya dengan mobile apps Setel, anda dah boleh isi minyak. Kini, hanya boleh digunakan sekitar lembah kelang di stesyen minyak petronas.

Mobile Apps Setel akan tunjukkan stesyen minyak terdekat. Apabila anda sampai jer, buka apps Settle dan butang Purchase Petrol akan aktif. Pilih pump dan buat bayaran.

Anda boleh topup melalui bank transfer atau gunakan kad debit/kredit.

Lepas isi minyak, anda boleh rujuk transaksi dan rekod pembayaran.

Kepada yang nak gunakan mobile apps setel, bolehlah download di google playstore ataupun app store.

Gunakan sekarang sebab sehingga 28 feb 2019, sekiranya anda pakai 3 kali, dapatlah rebet 10%. Share dengan keluarga dan kawan-kawan yer…

PERHATIAN: Reveals Funnel tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN @ PERSOALAN ANDA DI BAWAH: