Extra Income Dari Program Affiliate

Salah satu sumber pendapatan yang boleh anda perolehi secara online ialah melalui program affiliate.

Apa itu program affiliate? 

Program affiliate ialah kita sebagai ejen (orang tengah) akan mempromosikan produk orang lain (usahawan atau syarikat) dan kita akan mendapat bayaran (komisen) jika ada orang membeli produk tersebut melalui link affiliate kita.

Bagaimana nak dapat komisyen? 

Kita perlu mendaftar program affiliate tersebut secara online untuk mendapatkan ID yang unik. Di dunia digital ini, terdapat banyak program affiliate yang mampu menjana pendapatan lumayan sehingga ada yang berjuta ringgit/usd setahun. Walaubagaimanapun kita mula yang mudah terlebih dahulu.

Kat mana nak daftar program affiliate?

Sebagai contoh serta latihan praktikal yang pertama, di Reveals Funnel, kami menyediakan program affiliate, membolehkan anda menjana income secara online untuk memperkenalkan website pembelajaran bisnes digital mahupun produk-produk yang terdapat di shop melalui link affiliate indegenerique.be. Anda boleh mendaftar secara PERCUMA untuk mendapatkan ID yang unik selepas ini. Baca dulu sampai habis artikel ini.

Bagaimana nak dapatkan link affiliate / ID Affiliate?

Apabila anda daftar (Register) web Reveals Funnel, anda akan dibawa ke paparan untuk membuka akaun affiliate (e-wallet). Baca faedah & syarat2 program affiliate tersebut, kemudian klik butang Become a Affiliate. Selepas itu, anda boleh Semak ID. Pada bila-bila masa, anda boleh login & klik menu E-Wallet untuk menyemak komisyen (Earnings) yang diperolehi. Gunakan link affiliate anda untuk memperkenalkan produk tersebut.

Berapa komisyen yang boleh saya dapat?

Komisyen yang boleh anda perolehi bergantung kepada berapa banyak jualan yang terhasil & berapa komisyen yang diberikan apabila terjualnya satu-satu produk. Kebiasaannya, anda dibayar secara bulanan. Ia bergantung kepada syarat & terma penyedia program affiliate tersebut.

Terdapat 3 kumpulan senarai produk yang boleh dipromosikan di Reveals Funnel iaitu pendaftaran percuma (Masa Terhad & Termudah), produk percuma & produk berbayar. Kesemua detail tersebut boleh di akses di menu Senarai Produk dalam E-Wallet anda.

Bagaimana saya nak mula dapatkan RM yang pertama?

Contoh yang termudah ialah memilih salah satu produk di dalam senarai produk tersebut. Pilih yang termudah iaitu mempromosikan Pendaftaran Percuma Reveals Funnel melalui link affiliate anda. Komisyen anda ialah RM 1 setiap kali orang mendaftar laman web ini. Anda boleh semak komisyen yang diperolehi di E-Wallet.

Bagaimana komisyen saya di bayar?

Pembayaran komisyen program affiliate dilakukan mengikut syarat & terma penyedia program tersebut. Ada yang bayar guna bank transfer, ada yang guna cheque dan di Reveals Funnel, kami membayar menggunakan Boost, cek atau bank transfer.

Bertindak sekarang untuk mendapatkan hasil

Apa nak ditunggu lagi? Register Sekarang! Buka akaun affiliate anda bersama Reveals Funnel & mula jana Extra Income melalui program affiliate. Pendaftaran hanya mengambil masa kurang dari 1 minit.

PERHATIAN: Reveals Funnel tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN @ PERSOALAN ANDA DI BAWAH: